Preprečevanje in učinkovitosti preventivnih ukrepov pri takšnih naravnih nesrečah kot so poplave, je izredno sporna tema.

Metode in rešitve za nadzor poplav se razlikujejo od kraja do kraja, odvisno od narave poplav, obsega, posledic, proračunov, odgovornosti države in tehnik, ki se jih tradicionalno uporablja v danem prostoru.

UČINKOVITI SISTEMI ZAŠČIT

Razvili smo relativno preprost in učinkovit SISTEM ZA ZAŠČITO PRED POPLAVAMI, hiter za nameščanje in enostaven za prevoz, ne zahteva velike investicije in precej inovativen. Osnova ideje se je začela razvijati s prihodom močnih in trajnih geotekstilov na tržišče.

Predstavljamo novo rešitev in obnovitev sistema za zaščito pred poplavami, ki vam omogoča, da hitro in učinkovito ustavite in prevzamete nadzor nad pretokom deroče vode.

Trenutno so pogosto v uporabi vrečke iz polipropilena, napolnjene z zemljo, ki se jih zloži v obliko manjših jezov. Slabost te metode je, da so vrečke lahke in niso povezane druga z drugo, tako da težko ubranijo pritisk vode in jih včasih preprosto odnese s tokom.

Naša tehnika deluje po enakem principu, vendar je vsebina vreč večja in težja.

PREBERITE VEČ