UČINKOVITE PROTIPOPLAVNE ZAŠČITE

Preprosti inovativni, lahko namestljivi sistemi

PROTIPOPLAVNE ZAŠČITE

Metode in rešitve za zaščito pred poplavami se razlikujejo od kraja do kraja, odvisno od narave poplav, obsega, posledic, proračuna, vladne vpletenosti in tehnik, ki se ponavadi uporabljajo na območju.

AKTIVNO UPORABLJAMO METODE ZAJEZITEV IN OJAČITEV BREŽIN, KOT SO SIDRANI MREŽNI SISTEMI, KOMBINIRANA TEHNOLOGIJA SLOVENSKE OZ. KRANJSKE STENE IN GABIONSKE KONSTRUKCIJE.

STARI SISTEMI

Splošno znano je, da se majhni jezovi iz polipropilenskih vrečk, napolnjenih s peskom, najpogosteje uporabljajo za nadzor poplav v izrednih razmerah. Glavna pomanjkljivost tega postopka je majhna teža posamezne vrečke. Poleg tega vrečke v jezu niso povezane med seboj, kar omogoča, da sila vode enostavno uniči jez.

NOVI SISTEMI

Razvili smo zelo inovativen protipoplavni zaščitni sistem, ki je preprost, učinkovit, enostaven za namestitev in prevoz ter ne zahteva velike naložbe. Razvitje je postalo mogoče, ko so se na tržišču pojavili številni močni in dolgotrajni geotekstilni materiali.

preprosto & učinkovito

enostavno za namestitev & transport

velike investicije niso potrebne

precej inovativno

PONUJAMO NOVE PROFESIONALNE PROTIPOPLAVNE ZAŠČITNE IZDELKE ZA PREPREČEVANJE POPLAV, KI SO UČINKOVITI IN ENOSTAVNI ZA NAMESTITEV TER OBVLADOVANJE POPLAV.

PREDSTAVLJAMO VAM

geotekstilne zaščitne vreče Geotex®

Visoka učinkovitost in nizki stroški geotekstilne zaščite

NAČIN DELOVANJA

Trenutno imamo dve tehnološko preizkušeni različici velikosti (Geotex 1.2 in Geotex 2.4). Vsaka zaščitna vreča ima več zank na vsaki strani za lažje polnjenje, kot tudi za združevanje zaščitnih vreč v protipoplavne zaščitne pregrade. 

Z veseljem Vam ponudimo še več dodatnih informacij!

Poglejte naše kompetence